Zielsgelukkig Spiritueel Festival

Op zondag 24 april 2022 kan ik weer staan met vele collega-standhouders op een Zielsgelukkig Spiritueel Festival gehouden in het Fletcherhotel in Nieuwegein. Van 11.00 tot 17.00 uur.  Een fijne en interessante spirituele doe en ervaar beurs welke georganiseerd wordt door Sylvia en Dorine. Er zullen meer dan 60 standhouders aanwezig zijn, diverse gratis lezingen en ‘s middag om 14.00 uur weer een drumcirkel. Op deze beurs kunt U gelijkgestemden ontmoeten en kennis nemen van nieuwe alternatieve mogelijkheden om bewuster om te gaan met Uw algeheel welbevinden.

Bij mijn stand van De Straal, Praktijk voor Natuurlijke en Energetische Geneeswijzen, kunt U terecht voor korte inzicht gevende consulten, korte energetische behandelingen, kaartleggingen, zielsremedies en een Weerstand specifieke remedie.

Deze zielsremedies richten zich op diepe oude overleveringen en herstellen zo de vastzittende en diep in de ziel gewortelde patronen. Ze zijn in deze periode ontwikkeld en werken anders dan de bekende bloesemremedies die meer werken op het geestelijk niveau en herstel in onevenwichtigheid in het dagelijks leven.

De Weerstand Specifiek remedie is een energetisch gezondheidsproduct welke zich richt op aanvallen op het immuunsysteem in specifieke zin, zoals fysiek, psychisch en emotioneel . Het geeft verder geen interactie of contra-indicatie met reguliere medicatie voor zover tot nu toe bekend. Dat het wat doe in positieve zin is duidelijk. Inmiddels zijn er vele testimonials n.a.v. het gebruik van dit energetisch middel.

Deze organisatie heeft nog een 4-tal beurzen op de agenda voor dit jaar 2022 staan. Op zielsgelukkigverbinding.nl worden de betreffende data en locaties aangegeven.

Op zondag 15 mei a.s. is er ook weer een spirituele welzijns beurs welke gehouden wordt door Josefine Arendsen van Arendkracht. Het betreft hier iets kleinschaliger beurzen qua opzet met een gevarieerde geselecteerde groep standhouders. De sfeer is ook bij deze beursorganisatie heel goed te noemen. U kunt mij en de andere deelnemers op deze beurs ontmoeten.

Ook Josefine heeft meerdere beurzen voor dit jaar 2022 op de agenda staan. U kunt e.e.a. volgen op diverse social media en haar site.

Binnenkort meer informatie op deze website De Straal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *