Praktijk voor Natuurlijke, Energetische Geneeswijzen en Begeleiding in de (Thuis)zorg.

Consulten

Bij het eerste contact vindt eerst een intakegesprek plaats. Zo nodig wordt een anamnese gemaakt. De bedoeling hiervan is dat duidelijk is waarvoor men komt en waaraan men wil werken. Dit staat overigens los van de vraag of men dat op dat moment wel of niet kan.  

Bij consulten kan ik gebruik maken van testen met de biotensor. Zo werk ik o.a. ook met de biotensor om de aura en chakras te balanceren. Er kan ook getest worden op de verschillende gebieden van het mens zijn. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Naar aanleiding hiervan kan een advies uitgebracht worden over verdere behandeling bij mij of in combinatie met andere disciplines uit het regulier of erkend alternatieve circuit. Indien nodig wordt verwezen naar derden of terugverwezen naar het reguliere circuit. Ook kan een voedingsadvies worden opgesteld of voedingssupplementen worden geadviseerd. In de praktijk wordt tevens gewerkt met remedies en Schüsslerzouten.

Voorts geef ik ook inzichtgevende consulten.

Bij het duidelijk krijgen van het probleem kan ik indien nodig en ook indien men dit gewoon wenst,  een tarot-consult doen waarbij ik werk met de Egyptische Archetypische energieën en diverse andere spiritueel gerichte kaarten.

links
rechts

Behandelingen

Een aantal energetische behandelingen zijn aan te raden bij uitputting en pijn(chronische vermoeidheid, chronische ziekte), depressiviteit of indien U ondersteuning wilt bij herstel na een operatie. Een energetische behandeling is met name heel effectief bij oververmoeidheid, overwerkt zijn of een gevoel van opgebrand zijn en  wanneer U niet meer tot rust of slaap kunt komen. Het werkt ondersteunend bij het uit een burn-out komen. Ook gaan de energieën gewoon door een gegipst lichaamsdeel heen om aldaar het herstelproces te bevorderen.  Een energetische behandeling, waarbij ik werk met o.a. gechannelde elementale healingenergieën, werkt behalve symptoombestrijdend, ontspannend, reinigend, ontgiftend en pijnstillend. Deze vorm van behandelen werkt op een heel andere wijze dan de reguliere geneeswijzen. Het is daardoor vaak een uitstekende aanvulling op behandeling vanuit het reguliere geneeswijzen-circuit.

Het werkt door op alle vlakken van het mens zijn en activeert het zelfgenezend vermogen (lichaam, ziel en geest). Het geeft de mogelijkheid om met name op een heel ander diep niveau inzicht te krijgen in het ziekteproces. De healingenergieën werken in op de oorzaak van het probleem en proberen het op te lossen. De mate waarin genezing plaatsvindt, is afhankelijk van het niveau van het probleem en een heleboel aspecten die er bij de persoon spelen en niet van de kunde van de behandelaar. Ik ben slechts een doorgeef kanaal van deze energieën. Aangezien ieder mens uniek is, is er vaak sprake van meerdere disciplines (als uit het medisch reguliere en/of erkend alternatieve circuit welke hun bijdrage aan het healingproces kunnen leveren.

Indien U onder behandeling bent in het medisch reguliere circuit zal ik U, indien nodig, altijd eerst vragen om toestemming voor nadere informatie.

Het begint met de kernvraag of men zich ervan bewust is waarom men ziek is geworden, of men de confrontatie met zichzelf (nog) wil en (nog) kan aangaan en proberen te veranderen. Ook de vraag of en in welke mate men hierbij ondersteund wil worden. Soms is het ziekteproces zover gevorderd dat het fysieke lichaam niet meer in staat is op dit niveau te herstellen. Dan kunnen deze energieën helpen de persoon bij het ziekte/stervensproces te begeleiden door te verlichten en te helpen bij een zachte overgang naar gene zijde.

Na het intakegesprek en duidelijkheid van de hulpvraag waarbij behandeling is gewenst, zal ik je verzoeken om gekleed zonder schoenen op een behandeltafel te komen liggen. Ook is een stoelbehandeling mogelijk. Het beste is om gemakkelijke niet knellende kleding met voornamelijk natuurlijke materialen aan te doen. Met mijn handen werk ik in je aura en/of op je lichaam. De energieën gaan naar die plekken waar een blokkade is en naar de plek waar de oorzaak van deze stagnatie zit. Het probeert de stagnerende energie op te lossen waardoor pijn verdwijnt en weer doorstroming van energie kan plaatsvinden. In welke mate dit plaatsvindt is afhankelijk van het probleem of aandoening. Bij chronische aandoeningen werkt het duidelijk verlichtend en met name als medicatie of pijnstillers niet voldoende lijken te helpen.

Consulten / Behandelingen

Na de behandeling kun je je het best die dag zo rustig mogelijk houden. Daar een behandeling ontgiftend werkt, moet er zeker de eerste drie dagen na een behandeling 1,5 liter water per dag worden gedronken om de vrijgekomen gifstoffen de uit het lichaam af te voeren. Je kunt je behoorlijk verkwikt voelen na een behandeling maar ook behoorlijk moe. Dit heeft er dan mee te maken dat de energieën in je lichaam bezig zijn met een herstelproces en zoeken naar een nieuwe balans. Als je de behoefte hebt om te slapen en de gelegenheid is er, doe het dan gerust.

Indien je lichaam gewend is aan deze liefdevolle helende energieën waarvoor ik dankbaar een kanaal mag zijn, zul je zien dat je lichaam deze energieën steeds sneller opneemt en je zelfgenezend vermogen activeert.

Ben je enthousiast geworden om te leren hoe je jezelf kunt behandelen en beter in je energieniveau te blijven, volg dan een van onze workshops.

Consulten / Behandelingen

Tera Mai ™ - Sakara

Vuur element

Consulten / Behandelingen

Tera Mai ™ - Reiki

Aarde element

Consulten / Behandelingen

Tera Mai ™ - Akasha

Ether element

Consulten / Behandelingen
Consulten / Behandelingen

Tera Mai ™ - Angeliclight

Lucht element

Consulten / Behandelingen

Tera Mai ™ - Sophi-el

Water element

Maak een afspraak

Telefoonnummer

0316 - 25 36 56

E-mailadres

Updates

Master weekend
Master meeting

Master weekend

Master Weekend zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018 te Babberich (gemeente Zevenaar) van 10.00

Lees verder »
Over
Informatie

Deborah Kicken

Praktijk voor Natuurlijke, Energetische Geneeswijzen en Begeleiding in de (Thuis)zorg. Deborah Kicken GoldenTera Mai ™-Reiki

Lees verder »