Praktijk voor Natuurlijke, Energetische Geneeswijzen en Begeleiding in de (Thuis)zorg.

Workshops

Master weekend

Ik geef al jaren diverse workshops welke gericht zijn op intuïtieve ontwikkeling en persoonlijke groei en bij beoefening leiden tot een veranderd ,verhoogd  bewustzijn en beter gevoel van welbevinden.

Ik ben een Golden Tera Mai™ Reiki – en Tera Mai™ Akasha- Seichem Master en instructeur in het Tera Mai™-Healingsysteem. Vanaf juli 1995 heb ik van de grondlegster mevrouw Kathleen A. Milner updates en zoveel als mogelijk nieuwe afstemmingen ontvangen en ben ik volledig geïnstrueerd in de volgende cursussen:

  • Golden Tera Mai™- Reiki 1 t/m 3 en 4 t/m 7 en bijbehorende neven-afstemmingen;
  • Tera Mai™-(Akasha)-Seichem 1 t/m 3 en 4 t/m 7 en bijbehorende nevenafstemmingen:
  • Hartchakra-afstemming en werken met healing vanuit het hart
  • Egyptische Archetypische Energieën
  • Sjamanic Yourney workshops levels 1 t/m 3 waarin ik bij het 1ste niveau, werken met introductie van het Amadeus-Healingsysteem heb opgenomen en sinds 2016 bevoegd ben om Enochian Magic afstemming 1 te geven
  • Cursus Creatieve Zelfontplooiing

Verder bied ik bij voldoende belangstelling mogelijkheden om kennis te maken met healen met de gechannelde energieën en technieken welke zijn ondergebracht in dit healingsysteem.

Tevens bestaat de mogelijkheid om clearingen en herinitiaties van andere vormen van Reiki en Seichem in deze uitgebreidere en versterkte vorm van Tera Mai™ Reiki en -Seichem te ontvangen. Dit kan m.n. heel effectief zijn als je bijvoorbeeld vastgelopen bent en om een of andere reden een energieboost nodig hebt om weer verder te komen.

De cursus Creatieve Zelfontplooiing behoort niet tot het Tera Mai™-healingsysteem. Het is door mij, in samenwerking met mijn lieve moeder o.a. geschoold kunstenares, ontwikkeld.

Van de grondlegster Kathleen Ann Milner heb ik tot nu toe ontvangen :

Naast de Reiki/Seichem en Stralen, Cahokia 5. De nieuwe Yodafstemming, de afstemming als priester(es) in de Orde van Melchizedek, Afstemming op het Violette Vuur, engelen van het Violette Vuur, St. Germain en Quan Yin, Engelen-groepsafstemming, 3e Oogafstemming, Afstemming op de Zeven Stralen, Shakti Pac, Afstemming op duimen, wijsvinger en polsen, Emerald Green Healingenergie, Sjamanic Yourney 4 en Enochian Magic afstemming 4,  afstemming op de Holy Flames,  Heavenly Light en Circle of Light.

Tot slot is nog belangrijk om te weten dat in dit healingsysteem veel met engelen op het fysieke lichaam en in de aura wordt gewerkt.  Ook met een uitgebreidere en versterkte vorm van  Reiki en vele andere stralen, heilige vlammen, magnetiseren, kleurenhealing, Psychische Chirurgie en hogere dimensies van healing.

Indien je geïnteresseerd bent, kun je me voor nadere informatie mailen . Zie hiervoor onder contactgegevens.