Spirituele en welzijnsbeurzen 19, 26 juni en 10 juli

Na de afgelopen paar jaren in een paar lockdowns te hebben gezeten is ook bij mij weer de tijd rijp om allerlei activiteiten op te pakken. De afgelopen tijd ben ik met name druk geweest in de specifieke begeleiding in de zorg. Daar was de hulp het meest nodig en kon ik mijn bijdrage leveren.

We zullen rekening moeten blijven houden met allerlei opkomende virussen en bacteriën. Hopelijk behoeft dit niet weer te leiden tot een pandemie met alle gevolgen van dien.

Inmiddels ben ik weer begonnen met het deelnemen aan spirituele en welzijnsbeurzen/festivals. Dit is met name aan de beurzen van Zielsgelukkig en Arendkracht. Voorts kan ik binnenkort staan op een kleinschalige beurs van inspiratiecentrum Kaatje welke gehouden gaat worden in Wijchen.

Onder aan deze tekst zal ik wat nadere tekst geven van de komende 2 beurzen waar ik als deelnemer sta.

In september 2022 zullen de oefenbijeenkomsten weer worden opgestart. Nadere data volgen eind augustus a.s.

Begin september 2022 zal worden gestart met 1 of hopelijk meerdere lichtcirkelgroepen. Locatie(s) volgt nog.

Verder wordt er een energiehealing groep opgestart waar een ieder die een vorm van energiehealing bv een vorm van Reiki en/of Seichem heeft gedaan aan kan deelnemen. De voorwaarde hierbij is dat men bereid is voorafgaand aan het healing gebeuren een korte clearing te ondergaan. We hopen dat je hiervoor je toestemming wilt geven. Met deze clearingen kunnen ongerechtigheden in je aura die je bv bovenmatig moe kunnen maken , worden weggehaald.

We beginnen hierbij met een afstemmingsmeditatie zodat je zo goed als mogelijk een zuiver kanaal kan zijn voor gechannelde energie door te geven en/of te ontvangen.

Na verloop van tijd kan er gekozen worden voor een bepaald thema om aan te werken. Dan zal ik of zo gewenst iemand anders uit de groep dit voorbereiden. We kunnen zo door middel van het verwerven van inzicht en het op gang brengen van een bewustzijnsproces in ons zo aan ons zelf werken.

Na healingen op elkaar eindigen we de bijeenkomst met een korte meditatie-healing voor de aarde en al wat erop leeft. Indien je hieraan wilt deelnemen kun je dit via een mailtje gericht aan info@destraal.nl aangeven.

Op zondag 19 juni en 10 juli a.s. sta ik op spirituele welzijnsbeurzen welke georganiseerd worden door Josefine Arendsen van Arendkracht. Deze worden achtereenvolgend gehouden in Westervoort en Borculo. Zie onderaan de flyer voor de eerstvolgende beurs.

Verder sta ik op zondag 26 juni a.s. op een spirituele beurs van Inspiratiecentrum Kaatje in Wijchen bij Nijmegen georganiseerd door Karin van Koppen.

Spirituele en welzijnsbeurzen 19, 26 juni en 10 juli

Het betreft hier sfeervolle kleinschalige gezellige beurzen waar u goed terecht kan voor allerlei levensvragen, inzichten, informatie omtrent welzijn en gezondheid.

Ikzelf sta er met mijn Praktijk De Straal waarbij ik consulten met of zonder kaartlegging, energiehealing, informatie omtrent zelfhealing en verkoop aangaande Weerstand specifiek remedie en zielsremedies geef. Als je op een of andere manier niet goed in je vel zit, zwaar vermoeid bent, vastgelopen voelt of inzicht nodig hebt, kom dan naar deze beurzen toe. We staan daar met een gevarieerd gezelschap voor U klaar om U op weg te helpen. Tot ziens op de beurzen.

Deborah Kicken (Praktijk De Straal).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *