Deborah Kicken

Praktijk voor Natuurlijke, Energetische Geneeswijzen en Begeleiding in de (Thuis)zorg.

Deborah Kicken

GoldenTera Mai ™-Reiki , Seichemmaster
KIWA-keurmerk

Geboren in 1954 op Sumatra in Indonesië als oudste in een gezin met 3 kinderen. Deborah KickenVerder heb ik een lieve uitwonende zoon en dochter, fijne liefdevolle familieleden, een aantal heel waardevolle echte vrienden, collega’s, cursisten en goede bekenden. Ik voel me een rijk en gelukkig mens.

Terwijl ik een aantal jaren als bijstandsmaatschappelijk werkster bij een gemeente werkzaam was, begon bij mij de behoefte te ontstaan om mij verder intuïtief te ontwikkelen en mij meer in spiritualiteit te verdiepen. Inmiddels waren er wat situaties in mijn leven geweest waarbij ik bevestigd werd, dat er meer bestaat dan wij in het gewone dagelijkse leven waarnemen. In mijn werk had ik te maken met mensen met zware problematiek van uiteenlopende aard. Ik merkte dat ik meer zintuigen gebruikte dan waarvan ik mij was bewust.  Hierdoor was ik in staat mensen en situaties snel te doorzien en kon ik vaak mensen die waren vastgelopen weer goed op weg helpen. Eigenlijk werd ik mij er toen pas van bewust dat ik dit als kind al had. Ik had inmiddels ook de ervaring dat mensen pas echt welzijn kunnen ervaren als er een bepaalde balans is tussen lichaam, ziel en geest. Ik heb een brede interesse ontwikkeld. Mijn interesse gaat met name uit naar gezondheid, geneeskunde en spiritualiteit in brede zin. In het bijzonder de vraag wat mensen beweegt om op een bepaalde wijze te denken of te handelen boeide mij. Dit leidde tot verdere scholing als o.a. magnetiseur, Psychisch Reader en het kennismaken met Traditional Chinese Medicine. Zo heb ik een paar jaar vanuit het Nederlands Bureau voor Occulte Wetenschappen als therapeut mogen werken. In 1989 kwam het werken met gechanneld aardelement energie op mijn pad. Dit stond toen bekend onder de naam van Reiki. Na een paar jaar als Usui-Reiki Master te hebben gewerkt waarbij ik het doorgeven van deze energie betrok bij mijn energiebehandelingen en massages, kwam de Tera-Mai-Reiki op mijn pad. Deze vorm bood mij de mogelijkheid om alles wat ik daarvoor geleerd had te integreren in mijn energetische behandelingen. Het leek dan ook een logische stap om verder te groeien in dit Tera-Mai-Healingsysteem .

Deze praktijk is in 2000 opgericht en bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder de naam De Straal, praktijk voor Natuurlijke Energetische Geneeswijzen en Specifieke Begeleiding in de Thuiszorg. De opleidingen voor Geneeskundig Gezondheidsadviseur en Medische Basisvakken op HBO-niveau paste hierbij in mijn totaalplaatje om mensen vanuit een holistische visie beter op weg te kunnen helpen. Inmiddels was mijn interesse in esoterie gewekt en verslond ik steeds meer boeken op dit vlak. 

Tot en met de zomer 2017 heb ik alle updates gehad van de grondlegster van dit systeem mevrouw Kathleen Milner en ben ik o.a. als Golden Tera-Mai ™-Reiki/Seichemmaster bevoegd dit uit te dragen.

Tot op heden blijf ik o.a. deze technieken en het werken met deze prachtige gechannelde energieën met plezier en met resultaat gebruiken en uitdragen daar het aangereikte zeer effectief blijkt te zijn. Het is inmiddels geïntegreerd in mijn systeem en biedt mij en anderen die hiervoor ook kiezen, de mogelijkheid om gemakkelijker in bewustzijn mee te blijven groeien met de enorme veranderingen welke zich op alle vlakken in ons mensen, maatschappij en op onze planeet plaatsvinden. De bewustzijnsenergieën welke vanuit gene zijde door ons heen gaan, zijn zich met rap tempo aan het verhogen en ons energiesysteem probeert het allemaal bij te benen. Dit voelen we aan ons lichaam, we zijn vermoeider, moeten alle zeilen bijzetten om gedurende lange tijd geconcentreerd bezig te blijven en hebben opeens allerlei onverklaarbare pijnen of zelfs allerlei ziekten ontwikkeld die zich juist nu openbaren..  Energie is en gaat nooit verloren en is altijd in beweging en onderhevig aan verandering. Met name dit jaar 2018 is het jaar van Verandering en Groei. Met deze methoden kun je hier goed aan werken en bouwen aan een betere verbinding met al je aspecten van je mens-zijn, gezonde zelfliefde ontwikkelen, liefdevolle verbinding met andere mensen, dieren, moeder Aarde en de Goddelijke Bron opbouwen en versterken .

We hebben allemaal deze Goddelijke Vonk ongeacht cultuur, godsdienst, aard en sekse en zijn in staat om mede te creëren als mens. Wie je bent wordt bepaald door de keuzes die je in je leven maakt en de mate van verantwoordelijkheid die je hebt genomen voor de consequenties van deze keuzes. Alles staat of valt met bewustzijn en als we willen dat de wereld verandert, laten we dan ieder voor ons zelf en met elkaar hier aan werken. Ik wens eigenlijk dat een ieder op een dag zijn of haar leven kan zien als een geweldige reis vol met uitdagingen en mogelijkheden en met een bewustzijn dat wij als mens niet alleen zijn ook al kunnen we ons soms zo voelen. Door met regelmaat de stilte op te zoeken en stil te zijn heb ik een mate van innerlijke vrede en verbinding met Al kunnen ontwikkelen. Op deze wijze kan ik ook een betere verbinding met mensen aangaan.

Eén gedachte over “Deborah Kicken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *