Praktijk voor Natuurlijke en Energetische Geneeswijzen

Bijeenkomsten

Inmiddels hebben we de meditatie/healing-oefenbijeenkomsten weer kunnen opstarten. Er is een geschikte locatie gevonden in De Oevelgunne in Gendringen. We komen nu elke eerste donderdagavond in de maand bij elkaar. Voor dit najaar betreft het de data 5-10, 2-11, 7-12-2023. In januari 2024 gaan we gewoon door met de eerste donderdagavond van de maand bij elkaar te komen. Als je minstens Tera Mai Reiki/Seichem 1 hebt, ben je voor deze groep van harte welkom. Wil je even contact met mij opnemen als je wilt komen. We starten om 19.00 uur.

In januari 2024 gaan we kijken of er een nieuwe groep opgestart kan gaan worden met mensen die Tera Mai Reiki hebben of een andere vorm van Reiki beoefenen. Elke bijeenkomst probeer ik een actueel thema aan te kaarten, een stukje bewustwording aan te bieden waarbij je beter aan (zelf)-healing kunt doen. Verder geef ik een gerichte meditatie/healing en oefenen we met Reiki.

Vanaf afgelopen jaar en met name dit jaar was en ben ik nog vrij veel op spirituele doe en ervaar beurzen te spreken. Ik heb daar een standplaats gehuurd alwaar ik onder mijn Praktijk De Straal inzicht gevende gesprekken, clearing/healingen geef en specifieke remedies als Weerstand, White Light en Zielsremedies aanbiedt. Tevens geef ik informatie over onder andere Tera Mai Reiki en Seichem cursussen.

Op mijn facebook pagina zal ik verder aangeven wanneer en waar ik op welke beurs sta.

Inmiddels vinden dit najaar ook bijscholing dagen voor Tera Mai Reiki en Seichem masters en nieuwe afstemmingen plaats. Ook zijn her afstemmingen mogelijk vanuit andere Reiki systemen. Indien je interesse hebt, kun je jouw verzoek aangeven onder rubriek “contact” waarna ik contact met je opneem. Dit verzoek is verder niet zichtbaar voor anderen.

In deze periode zal ik ook de paar mensen benaderen die hebben aangegeven deel te willen nemen aan een nieuwe lichtcirkelgroep. Lees je dit nu en heb je interesse geef dit dan even aan onder “contact”. Ik benader je dan.

Updates