Spirituele beurs 23 juli 2023, Groesbeek

Spirituele beurs 23 juli 2023, Groesbeek

Voel je je uitgeput, sta je op een belangrijk kruispunt in je leven en weet je dat het tijd is voor broodnodige verandering? Merk je dat het lastig is om nieuwe keuzes te maken en heb je hulp en energie nodig om die eerste stap te zetten? Of verlang je simpelweg naar een verhelderend gesprek om inzicht te krijgen?

Op deze beurs kan ik jou verder begeleiden. Ik bied inzichtgevende gesprekken aan, waarbij ik gebruik maak van kaartlegging, clearing/healing en Ziels-/White Light remedies. Deze energetische remedies blijken ondersteunend en effectief te zijn in veranderingsprocessen, terwijl ze toch subtiel blijven.

Als je behoefte hebt aan ondersteuning bij het aanpakken van levensuitdagingen en het maken van belangrijke beslissingen, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag om helderheid te krijgen en de benodigde energie te vinden om de volgende stappen te zetten.

Reestraat 2, 6562 LK Groesbeek

Zielsgelukkig 16 juli 2023

Zielsgelukkig 16 juli 2023

Hallo allemaal

Zielsgelukkig organiseert op 16 juli 2023 weer de volgende grootschalige spirituele beurs. Dit keer gehouden in het Fletcher Landhotel De Borken in Dwingeloo (Drenthe). Het belooft weer als vanouds een happening te worden met veel activiteiten zowel binnen als buiten. Voor een ieder wat wils.

Voel je je heel moe, op een kruispunt in je leven staand, het tijd wordt voor noodzakelijke verandering ? Heb je moeite met nieuwe keuzes te maken? Heb je steun/energie nodig bij het maken van een nieuwe eerste stap ?Of heb je gewoon behoefte aan een goed inzicht gevend gesprek  dan kunnen wij u op deze beurs verder helpen.

U kunt bij mij terecht  voor inzicht gevende gesprekken mede aan de hand van kaartlegging, clearing/healing en Ziels-/White Light remedies.  Deze energetische remedies blijken ondersteunend, subtiel maar toch effectief te helpen bij veranderingsprocessen.

We zien u graag a.s. zondag 16 juli in Dwingeloo (Drenthe).

Borculo, 24/25 juni 2023

Borculo, 24/25 juni 2023

Hallo allemaal.

Volgend weekend 24 en 25 juni 2023 vindt er een spiritueel belevingsfestival plaats in Borculo. Dit festival wordt georganiseerd door Josefine Arendsen van Arendkracht. Het belooft een happening te worden met meer dan 50 standhouders, workshops, zang en nog veel meer. Zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen en een of meerdere standhouders te spreken, te luisteren naar optredens of kleine workshops te volgen.  Met zijn allen gaan we er een fijn weekend festival van maken.

Ook ik zal er met mijn stand  Praktijk De Straal staan met informatieve of inzicht gevende gesprekken, wel/niet voorzien van kaartlegging, zielsremedies/ White Light remedies en clearing/energiehealing. Soms kan het heel handig zijn om een clearing/healing te laten doen. Bijvoorbeeld als u maar niet verder lijkt te kunnen komen in uw leven, u zichzelf zwaar belast voelt en u zich afvraagt of u verantwoordelijkheden op u heeft genomen die eigenlijk niet bij u liggen. U kunt dit dan onbewust hebben overgenomen van een van uw (voor) ouders of een ander. Dit kan dan op een fijne wijze aan hun worden teruggegeven (d.m.v. specifieke clearing/healing) zodat u weer uw eigen leven kunt gaan leven en als u dat wilt, aan uw eigen leerstukken kunt werken. Soms is een inzicht gevend gesprek voldoende om weer tot actie te komen. Bij een energiehealing kan ik u afhankelijk van de situatie laten kennismaken met bijvoorbeeld de element energieën uit Tera Mai- (trademark)healing en Spring Forest Qigong (trademark)-healing.

We zien U daar graag.

Deborah Kicken

Borculo, 24/25 juni 2023

 

Spirituele en welzijnsbeurzen 19, 26 juni en 10 juli

Spirituele en welzijnsbeurzen 19, 26 juni en 10 juli

Na de afgelopen paar jaren in een paar lockdowns te hebben gezeten is ook bij mij weer de tijd rijp om allerlei activiteiten op te pakken. De afgelopen tijd ben ik met name druk geweest in de specifieke begeleiding in de zorg. Daar was de hulp het meest nodig en kon ik mijn bijdrage leveren.

We zullen rekening moeten blijven houden met allerlei opkomende virussen en bacteriën. Hopelijk behoeft dit niet weer te leiden tot een pandemie met alle gevolgen van dien.

Inmiddels ben ik weer begonnen met het deelnemen aan spirituele en welzijnsbeurzen/festivals. Dit is met name aan de beurzen van Zielsgelukkig en Arendkracht. Voorts kan ik binnenkort staan op een kleinschalige beurs van inspiratiecentrum Kaatje welke gehouden gaat worden in Wijchen.

Onder aan deze tekst zal ik wat nadere tekst geven van de komende 2 beurzen waar ik als deelnemer sta.

In september 2022 zullen de oefenbijeenkomsten weer worden opgestart. Nadere data volgen eind augustus a.s.

Begin september 2022 zal worden gestart met 1 of hopelijk meerdere lichtcirkelgroepen. Locatie(s) volgt nog.

Verder wordt er een energiehealing groep opgestart waar een ieder die een vorm van energiehealing bv een vorm van Reiki en/of Seichem heeft gedaan aan kan deelnemen. De voorwaarde hierbij is dat men bereid is voorafgaand aan het healing gebeuren een korte clearing te ondergaan. We hopen dat je hiervoor je toestemming wilt geven. Met deze clearingen kunnen ongerechtigheden in je aura die je bv bovenmatig moe kunnen maken , worden weggehaald.

We beginnen hierbij met een afstemmingsmeditatie zodat je zo goed als mogelijk een zuiver kanaal kan zijn voor gechannelde energie door te geven en/of te ontvangen.

Na verloop van tijd kan er gekozen worden voor een bepaald thema om aan te werken. Dan zal ik of zo gewenst iemand anders uit de groep dit voorbereiden. We kunnen zo door middel van het verwerven van inzicht en het op gang brengen van een bewustzijnsproces in ons zo aan ons zelf werken.

Na healingen op elkaar eindigen we de bijeenkomst met een korte meditatie-healing voor de aarde en al wat erop leeft. Indien je hieraan wilt deelnemen kun je dit via een mailtje gericht aan info@destraal.nl aangeven.

Op zondag 19 juni en 10 juli a.s. sta ik op spirituele welzijnsbeurzen welke georganiseerd worden door Josefine Arendsen van Arendkracht. Deze worden achtereenvolgend gehouden in Westervoort en Borculo. Zie onderaan de flyer voor de eerstvolgende beurs.

Verder sta ik op zondag 26 juni a.s. op een spirituele beurs van Inspiratiecentrum Kaatje in Wijchen bij Nijmegen georganiseerd door Karin van Koppen.

Spirituele en welzijnsbeurzen 19, 26 juni en 10 juli

Het betreft hier sfeervolle kleinschalige gezellige beurzen waar u goed terecht kan voor allerlei levensvragen, inzichten, informatie omtrent welzijn en gezondheid.

Ikzelf sta er met mijn Praktijk De Straal waarbij ik consulten met of zonder kaartlegging, energiehealing, informatie omtrent zelfhealing en verkoop aangaande Weerstand specifiek remedie en zielsremedies geef. Als je op een of andere manier niet goed in je vel zit, zwaar vermoeid bent, vastgelopen voelt of inzicht nodig hebt, kom dan naar deze beurzen toe. We staan daar met een gevarieerd gezelschap voor U klaar om U op weg te helpen. Tot ziens op de beurzen.

Deborah Kicken (Praktijk De Straal).

Zielsgelukkig Spiritueel Festival

Zielsgelukkig Spiritueel Festival

Op zondag 24 april 2022 kan ik weer staan met vele collega-standhouders op een Zielsgelukkig Spiritueel Festival gehouden in het Fletcherhotel in Nieuwegein. Van 11.00 tot 17.00 uur.  Een fijne en interessante spirituele doe en ervaar beurs welke georganiseerd wordt door Sylvia en Dorine. Er zullen meer dan 60 standhouders aanwezig zijn, diverse gratis lezingen en ‘s middag om 14.00 uur weer een drumcirkel. Op deze beurs kunt U gelijkgestemden ontmoeten en kennis nemen van nieuwe alternatieve mogelijkheden om bewuster om te gaan met Uw algeheel welbevinden.

Bij mijn stand van De Straal, Praktijk voor Natuurlijke en Energetische Geneeswijzen, kunt U terecht voor korte inzicht gevende consulten, korte energetische behandelingen, kaartleggingen, zielsremedies en een Weerstand specifieke remedie.

Deze zielsremedies richten zich op diepe oude overleveringen en herstellen zo de vastzittende en diep in de ziel gewortelde patronen. Ze zijn in deze periode ontwikkeld en werken anders dan de bekende bloesemremedies die meer werken op het geestelijk niveau en herstel in onevenwichtigheid in het dagelijks leven.

De Weerstand Specifiek remedie is een energetisch gezondheidsproduct welke zich richt op aanvallen op het immuunsysteem in specifieke zin, zoals fysiek, psychisch en emotioneel . Het geeft verder geen interactie of contra-indicatie met reguliere medicatie voor zover tot nu toe bekend. Dat het wat doe in positieve zin is duidelijk. Inmiddels zijn er vele testimonials n.a.v. het gebruik van dit energetisch middel.

Deze organisatie heeft nog een 4-tal beurzen op de agenda voor dit jaar 2022 staan. Op zielsgelukkigverbinding.nl worden de betreffende data en locaties aangegeven.

Op zondag 15 mei a.s. is er ook weer een spirituele welzijns beurs welke gehouden wordt door Josefine Arendsen van Arendkracht. Het betreft hier iets kleinschaliger beurzen qua opzet met een gevarieerde geselecteerde groep standhouders. De sfeer is ook bij deze beursorganisatie heel goed te noemen. U kunt mij en de andere deelnemers op deze beurs ontmoeten.

Ook Josefine heeft meerdere beurzen voor dit jaar 2022 op de agenda staan. U kunt e.e.a. volgen op diverse social media en haar site.

Binnenkort meer informatie op deze website De Straal.

Deborah Kicken

Deborah Kicken

Praktijk voor Natuurlijke en Energetische Geneeswijzen

Deborah Kicken

GoldenTera Mai ™-Reiki/-Seichemmaster

Waar kom ik vandaan?

 

In 1954 werd ik op Sumatra in Indonesië geboren als eerste kind uit multi-culti ouders. Later volgden er nog een dochter en een zoon. Ik ben een wat ze heden ten dage zo noemen,  2e generatie kind van ouders die de 2e wereldoorlog hebben meegemaakt. Toch kom ik uit een warm nest. Het heeft een behoorlijke tijd geduurd tot dat ik in de gaten had dat ik een hoogsensitieve persoonlijkheid ben.

Mijn dierbaar overleden vader hield van uitdagingen in zijn werk hetgeen in mijn jeugd tot vele verhuizingen met het hele gezin heeft geleid. Als kind heb ik dit als heel moeilijk ervaren omdat ik elke keer weer vriendjes en vriendinnetjes los moest laten en moest wennen aan nieuwe scholen. Inmiddels kan ik hiervan ook het positieve zien. Het heeft mij een sociaal en in bepaald opzicht flexibel mens gemaakt. My Home is where the Heart is (Liedje van Osho). Dat wil zeggen dat waar mijn hart is ik mij thuis voel. In eerste instantie leef ik vanuit een sterke hartverbinding met moeder aarde en de geestelijke/goddelijke wereld.

Inmiddels heb ik ontdekt dat ik een brede interesse heb ontwikkeld en dat dit met name uitgaat naar gezondheid,  geneeskunde en spiritualiteit in brede zin. De vraag wat mensen beweegt om op een bepaalde wijze te denken of te handelen blijft mij boeien. Qua overtuiging noem ik mijzelf in deze fase van mijn leven christelijk-spiritueel.

Na een flink aantal jaren o.a. als maatschappelijk werkster te hebben gewerkt ben ik me op het alternatieve geneeswijze vlak gaan richten. Dit leidde door de jaren heen tot verdere scholing. Ook ontdekte ik dat ik zogenaamde helende handen van nature heb meegekregen. In 1989 kwam het werken met gechanneld aardelement energie op mijn pad nadat ik met een dreigende burn-out werd geconfronteerd.  Deze te channelen energie stond toen bekend onder de naam van Usui Reiki.

Na een paar jaar als Usui-Reiki Master te hebben gewerkt waarbij ik het doorgeven van deze energie betrok bij mijn energiebehandelingen en massages, kwam de Tera-Mai™-Reiki/Seichem op mijn pad. Deze vormen van healingen boden mij de mogelijkheid om alles wat ik daarvoor geleerd had te integreren in mijn energetische behandelingen. Het leek dan ook een logische stap om verder te groeien in dit Tera-Mai™-Healingsysteem (1995) . Later heb ik nog de 1e en 2e graad van de S.F. Qigong gedaan welke mij in sommige situaties meer mogelijkheden gaf om in combinatie met gechannelde T.M.-energieën te healen.  Aangezien dit ook een getrademarkt systeem is dat zonder persoonlijke afstemmingen werkt, kon ik dit perfect combineren in mijn healingwerk.

Jaren geleden besloot ik mij ook te verdiepen in natuurgeneeskunde en volgde ik een paar in dit kader gerichte opleidingen op HBO niveau die ik verder met succes heb afgerond. Dit bleek een goede combinatie te zijn en passend bij hetgeen ik wil uitdragen. 

 

Wie ben ik en wat doe ik anno juni 2023

De afgelopen jaren en met name het afgelopen jaar ben ik wederom stevig met opruimen in mijzelf aan de slag gegaan. Dit heeft geleid tot grote veranderingsprocessen waarbij ik steeds meer mijzelf als multi-dimensioneel mens ben gaan ervaren. Het is een continue proces. Zo heb ik ook mijn hooggevoeligheid als een van mijn kernkrachten verder leren ontwikkelen. Ik volg steeds meer mijn innerlijke gids. Van hieruit kan ik nog beter mensen waaronder kinderen, dieren en eigenlijk alles dat leeft, invoelen en begrijpen.  Wat een avontuur.

Deborah Kicken

Deze praktijk is in 2000 opgericht en bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder de naam De Straal, praktijk voor Natuurlijke, Energetische Geneeswijzen en Specifieke Begeleiding in de Thuiszorg

In januari 2023 ben ik officieel gestopt met mijn specifieke begeleiding werkzaamheden als zzper in de zorg om mij met name helemaal te kunnen richten op consulten en energie(healing)werk. De laatste jaren bezoek ik weer steeds regelmatiger spirituele beurzen waar ik als standhouder met mijn praktijk sta.

Tot op heden blijf ik onder andere de technieken en het werken met prachtige energieën, welke ik geleerd heb mede vanuit de Tera Mai ™ met plezier en met resultaat gebruiken en uitdragen. Het aangereikte/geleerde blijkt bij regelmatige beoefening effectief te zijn en tot daadwerkelijke healing te leiden. De aangereikte methodieken blijken ook als teacher goed over te dragen te zijn. Het is inmiddels geïntegreerd in mijn systeem en biedt mij en anderen die hiervoor kiezen, de mogelijkheid om gemakkelijker in bewustzijn mee te blijven groeien.  Met name bij de enorme veranderingen welke zich op alle vlakken in ons mensen, maatschappij en op onze planeet plaatsvinden. Door dagelijks aan mijn verbinding met de Goddelijke wereld te werken en mijn contact met de Geestelijke Hiërarchie, waaronder de Engelen wereld te versterken, voel ik mij een gezegende Lichtwerker.

Vanuit mijn eigen identiteit en authenticiteit, hart en ziel in eenheid met mijzelf zoek ik nu de verbinding met anderen en werk ik aan eenheidsbewustzijn. De kracht van samenwerking, ja daar ga ik voor. Ik ervaar steeds meer dat we er niet alleen voor staan en dat we niet alles alleen hoeven te doen

Tot slot wil ik nog het volgende meegeven.

Vanuit eenzelfde Goddelijke bron (ongeacht wat voor naam je die geeft) hebben we allemaal deze Goddelijke vonk losstaand van cultuur, religie, godsdienst, aard en sekse en zijn we in staat om mede te creëren als mens. Wie je bent wordt bepaald door de keuzes die je in je leven maakt en de mate van verantwoordelijkheid die je hebt genomen voor de consequenties van deze keuzes. Alles staat of valt met bewustzijn, de op voor jou juiste frequentie en vibratie zijn. Als we willen dat de wereld verandert, laten we dan ieder voor ons zelf en met elkaar hier aan werken. Geef aandacht aan het hier en nu. Er is alleen maar nu. Probeer met heel je wezen met focus in het hier en nu te zijn en regelmatig de stilte op te zoeken.  Bij jezelf en in rust vindt je je antwoorden uit je eigen bron.