Master weekend

Master Weekend

zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018

te Babberich (gemeente Zevenaar)

van 10.00 – 17.00 uur

Beste Tera-Mai™-Masters/beoefenaars hier in Nederland

Na weer een periode van bezinning is opnieuw het initiatief/behoefte ontstaan om een Tera-Mai™- meeting te organiseren voor Tera-Mai™ Masters.

Irene Daum en Deborah Kicken willen voor Tera-Mai™ Reiki en – Seichem Masters een weekend organiseren.

Het feit dat vorig jaar grondlegster Kathleen Milner uiteindelijk besloot om voor haar moverende redenen toch alleen naar Engeland te gaan om workshops te doen, wil niet zeggen dat wij niet zelf verder kunnen gaan met meetings cq mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, vragen te stellen, informatie te delen en aan bijscholing te doen.

Graag willen we opnieuw een poging doen om het werken met allerlei (gechannelde) energieën en technieken ondergebracht in het Tera-Mai™-Healingsysteem, nieuw leven in te blazen. Ook is de intentie om Tera-Mai™ Masters de mogelijkheid te bieden om updates te doen en weer volledig op de hoogte te zijn, zodat ze volgens de laatste instructies van grondlegster Kathleen Milner Tera-Mai™-healing kunnen uitdragen.

Op de zaterdag willen we met de Golden Tera-Mai ™-Reiki aan de gang om vervolgens op de zondag met de verdieping in Tera-Mai™ Seichem en deels Tera-Mai™ Akasha Seichem verder te gaan.

Op beide dagen kunnen allerlei vragen aangaande de nieuwste wijzigingen, toevoegingen en vernieuwde instructies worden gesteld.

Master weekendZoals jullie inmiddels al hebben kunnen lezen op de site van Kathleen Milner of in haar nieuwsbrieven, zijn er de afgelopen jaren en nog steeds, in o.a. de Tera-Mai™ -Reiki en -Seichem nieuwe effectievere helingenergieën en technieken bijgekomen. Zo kunnen we nog beter passend in deze tijd, aan het opschonen en groeien van ons zelf werken. Vaak gaat het om oude technieken uit vroegere tijdperken, in een nieuwer passend jasje gestoken, waarvoor nu weer de tijd rijp lijkt te zijn om opnieuw mee te mogen werken.

De ervaringen tot nu toe worden beschreven als meer ondersteunend, betere en vaak snellere energetische verwerking bij het opruimen van oude stagnerende energie en betere verwerking van allerlei bewustzijn-veranderende energieën van gene zijde, welke voortdurend door ons heen gaan.

Master weekendWe hopen dat je door het lezen hiervan enthousiast bent geworden om deel te nemen aan onze Master Meeting. Hopelijk krijgen we veel aanmeldingen binnen.

Graag horen we zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 2 juli van je zodat we in het aangekondigde TM masterweekend veel met elkaar kunnen delen.

TIP voor de mensen die op de site van Kathleen Milner of Erna Langezaal staan. Willen jullie even kijken of jullie persoonlijke data nog actueel zijn?

Je ontvangt deze mail omdat je op de website en maillijst van wijlen Martin Wijker stond, je vorig jaar hebt aangegeven interesse te hebben voor een dergelijke meeting of dat je op de maillijst van de vroegere vereniging stond. Als je niet meer benaderd wilt worden aangaande Tera-Mai™ wil je ons dit dan even per omgaande laten weten door een mailtje te sturen naar dkicken@telfort.nl. Wij verwijderen je dan van de mailinglijst.

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verwijzen daarom naar de Privacyverklaring op de website van Blauwe Lotus: www.blauwelotus-balance.nl of www.destraal.nl

Warme groet,

Irene Daum-den Engelse en
Blauwe Lotus
info@blauwelotus-balance.nl
www.blauwelotus-balance.nl

Deborah Kicken
Praktijk De Straal
dkicken@telfort.nl
www.destraal.nl

Voor de specifieke kosten en programma zie onderstaande bijlagen.